در سالهای گذشته جو عدم استفاده از روغن های جامد برای مدتی حاکم شد اما امروز دوباره شاهد تأکید بر استفاده از این روغن هستیم.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر بهروز جنت روز شنبه در نشست خبری روز جهانی غذا، به تشریح وضعیت سلامت محصولات غذایی وارداتی و تولید داخل پرداخت.

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا در تولید روغن جامد ممنوعیت اعمال می شود یا خیر، گفت: در سال های گذشته روغن جامد دارای اسید چرب ترانس بالا و اسید چرب اشباع بالا بود که عوارض مصرف این روغن ها، امروز با بروز بیماری های قلبی در سنین کمتر از ۵۰ سال در کشور خودنمایی می کند. از همین رو، هدف وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در سال های اخیر، کاهش این دو نوع اسید چرب در روغن های جامد بوده است.

جنت با عنوان این مطلب که ممنوعیتی در تولید روغن نباتی وجود ندارد، تاکید کرد: تمام تلاش ما این بوده است که این دو اسید چرب را کاهش دهیم و به حداقل برسانیم.

وی ادامه داد: هدف گیری ما بر اساس فرمولاسیون تولید روغن است که همین سیاست را دنبال می کنیم و با توجه به تکنولوژی که برخی کارخانه های تولید روغن نباتی در داخل دارند، تولید روغن جامد بر اساس پایین بودن اسید چرب اشباع انجام می شود.

جنت در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه مردم در هنگام خرید محصولات غذایی به چراغ راهنمایی تغذیه توجه نمی کنند، اظهارداشت: بله ما قبول داریم که درصد بالایی از مردم در هنگام خرید به این چراغ راهنما توجه نمی کنند. اما سیاست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو این بوده که در دو سال گذشته این برچسب بر روی تمامی محصولات وجود داشته باشد و مردم ببینند و به دنبال آن، آموزش و ترویج فرهنگ خرید محصولات غذایی بر اساس چراغ راهنمای تغذیه را در دستور کار داریم. بطوریکه قرار است با تشکیل کمپین هایی و اطلاع رسانی از رسانه ملی، توجه مردم را به چراغ راهنمای تغذیه جلب کنیم.

به گفته وی، چراغ راهنمای تغذیه با هدف کاهش استفاده از شکر، نمک و چربی در محصولات غذایی، مورد استفاده قرار می گیرد و این انتخاب را به مردم می دهد که بر اساس ذائقه و نیاز جسمانی، از محصولات غذایی استفاده کنند.

منبع: مهر

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *