نقی کریمیان امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: از ابتدای آغاز طرحهای سالمسازی 20 نفر در دریای مازندران غرق شدند که از این تعداد 12 نفر در بخشهای خصوصی، سه نفر در داخل طرحها و پنج نفر در نقاط حادثهخیز دریا غرق شدند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای طرحهای دریا تاکنون یکهزار و 936 نفر از خطر غرقشدگی نجات یافتند، افزود: از این تعداد 95 نفر به بیمارستان اعزام شده و از خطر مرگ حتمی نجات یافتند.
رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران با اعلام اینکه آمار غرقشدگی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 33 درصد کاهش یافت، اضافه کرد: دلیل کاهش به بالا رفتن فرهنگ مردم و همچنین اطلاعرسانی از طریق رسانهها برمیگردد.
کریمیان ادامه داد: سال گذشته هفت نفر هنگام شب در دریا غرق شدند که این آمار امسال یک نفر بوده که هنگام شب اقدام به شنا در دریا کرده است.
وی بیان کرد: اقدام خوبی که امسال صورت گرفته بحث نصب تابلوهای هشداردهنده در 300 نقطه از 375 نقاط حادثهخیز دریای مازندران بوده که در اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به مردم بسیار مؤثر بوده است.
رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران با هشدار به افراد در مورد خطر موجهای شکافنده در دریا، اظهار کرد: خطر این موجها جدی است و تنها راه نجات این است که شناگران هنگام مواجه با این امواج روی سطح آب غوطهور و روی موج قرار بگیرند.
کریمیان با بیان اینکه افراد موضوع خفگی را جدی بگیرند، تصریح کرد: موضوعی دیگر اینکه افراد از کمک دستهجمعی هنگام نجات غریق خودداری کنند؛ چرا که در سالهای گذشته از یک خانواده پنج نفر در دریای مازندران غرق شدند.
وی با تأکید بر اینکه افراد از شنا کردن دریای مازندران هنگام شب پرهیز کنند، خاطرنشان کرد: موضوعی دیگر اینکه افراد نباید دریا را برای آموزش شنا انتخاب کنند.
رئیس هیأت نجات غریق و غواصی مازندران با تشکر از همراهی مردم با نیروهای امدادی و ناجیان غریق، گفت: درخواست ما این است مردم به توصیهها و هشدارهای ناجیان غریق توجه کنند تا با حادثه ناگواری مواجه نشوند.
منبع : خبرگزاری فارس
بدون دیدگاه