حادثه در جای جای لحظه ها لبخند میزند و این ما هستیم که باید از خود در برابر ان حفاظت کنیم این بار فصل گرما و احتیاط در اب.
رئیس جمعیت هلال احمر نوشهر گفت: ویلاهای خصوصی بیشترین غریق در سواحل نوشهر را دارد.

به گزارش ایسنا، با آغاز فصل گرما و شنا دغدغه مسئولان نیز برای مهیا کردن فضایی مناسب جهت گردشگران بخصوص در ساحل دریا افزایش یافت و در این راستا برنامه ریزی هایی از سوی وزارت کشور و استانداری انجام و به شهرستانها ابلاغ شد.امسال مسئولیت ناجیان غریق به جمعیت هلال احمر نهاده شد و در شهرستان نوشهر نیز این طرح پیاده شد.

با توجه به تغییر مسئولیت مشاهده شد که تعداد غریق در نقاط پرخطر و حادثه خیز و طرح های سالمسازی کاهش چشمگیری یافت.

امسال در فصل شنا تعداد زیادی از غرق شدن نجات یافتند اما متاسفانه تعداد 9 نفر به علت رعایت نکردن نکات ایمنی در سواحل و در حاشیه ویلاهای خصوصی غرق شدند که برای همگی آنها در نقاطی اتفاق افتاد که امکان حضور ناجیان غریق وجود نداشته است.

رئیس جمعیت هلال احمر نوشهر در گفت و گو با ایسنا درباره آخرین وضعیت سواحل نوشهر اظهار کرد: همه افرادی که در دریا غرق شدند خارج از طرح و نقاط ممنوعه بودند و می توان به صراحت گفت در سواحل ویلاهای خصوصی خودشان بوده است.

امیرحسین عسگرزاده با بیان اینکه نوشهر با داشتن ۶۰ کیلومتر بیشترین ساحل را در استان دارد تصریح کرد: امسال به ریاست فرماندار نوشهر و در قالب کمیته پیشگیری اقدامات مناسبی در جهت کاهش غریق ها انجام شد و این کمیته تسلط کاملی بر سواحل و محل های شنا داشت.

وی به 40 نقطه حادثه خیز شنا در شهرستان اشاره کرد و افزود: همه این 40 نقطه علاوه بر سی سنگان و سیترا و هرجای عمومی که به ساحل راه دسترسی داشت می باشد که نیروهای نجات غریق و هلال احمر مستقر شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر نوشهر با بیان اینکه همه غرق شدگان در سواحل ویلاهای شخصی بودند تاکید کرد: در این نقط بنا بر کمبود امکاناتی چون قایق و جت اسکی امکان اعمال کنترل وجود نداشته است.

عسگرزاده گفت: اگر تجهیزاتی همچون قایق و جت اسکی برای ناجیان غریق در دریا وجود داشت این چند نفر نیز غرق نمی شدند.

وی تاکید کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات در سطح استان در این زمینه، کمی امکانات نیز در حوزه فعالیت ناجیان غریق و هلال احمر وجود داشت که امکان دسترسی آسان به سواحل خصوصی و ویلاها را فراهم نمی کرد.

این مسئول با بیان اینکه از طریق استانداری و وزارت کشور درخواست تخصیص تجهیزات مناسب داده شد افزود: محدودیت اعتبارات وجود دارد و این امر جلوی اختصاص امکانات را گرفته است وامیدواریم تا سال آینده کمبود امکانات جبران شود.

عسگرزاده با با اشاره به بکارگیری ۸۰ نفر ناجیان غریق در سال جاری در نوشهر گفت: همه این افراد در دو تا سه شیفت در 40 نقطه و ساحل سیترا و سی سنگان مستقر بودند و حقوق آنها در همه ماه ها پرداخت شد و تنها شهریور ماه مانده که هنوز به اتمام نرسیده است.

وی با تاکید بر اینکه امسال نظارت بر ساحل افزایش چشمگیری داشته و چند برابر شد اظهار کرد: امسال در کنار زحمات فراوان ناجیان غریق هشت تیم موتوری نیز مستقر بودند و در سواحل شهرستان نظارت داشتند تا در مواقع لزوم امداد رسانی کنند.
منبع : ایسنا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *